A COVID koronavírus okozta járványhelyzet miatt a MAZS Alapítvány programjainak személyes ügyfélfogadásai átmenetileg szünetelnek: szociális munkásainkat és családgondozóinkat telefonon és emailben lehet elérni. Ápolási és gondozási szolgáltatásait az Alapítvány zavartalanul folytatja.

Vintage

Az Adományközpontról kívülről nem is feltételezné az ember, hogy milyen hatalmas, különleges világba csöppen. A zegzugos folyosók mindegyike kínál valami különlegességet, akár bakelitet, akár konyhai eszközt, esetleg műszaki cikket, bizsut, könyvet, hangszert, méterárut, dísztárgyat vagy játékot keresel. 

A színes kavalkádban külön figyelmet érdemel a VINTAGE részleg, mely felveszi a versenyt a ma oly divatos vintage boltok árukészletével, ahol a ruhákon kívül igazi retro tárgyakhoz is hozzájuthat az ember. A lelkes turistákon túl nagy kedvenc ez mind a film-vagy színház dolgozók számára, de az egyedi dolgok szerelmesei is mindig találnak valami kincset.

Állandó jelmez- és menyasszonyi ruha részlege pedig nemcsak egy alacsonyabb költségvetésű esküvőhöz, de minden bulihoz remek kelléktár.

A Narancsliget Adományközpont folyamatosan támogat más szervezeteket és nyitott arra, hogy új lehetőségeket keressen a támogatásra.

Csapata főleg önkéntesekből áll, így várja azok jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának akár heti pár órában is küldetésükhöz, szívesen töltenék hasznosan szabadidejüket.

Fontosnak tartjuk a minőségi adományozást, az adományozás kultúrájának fejlesztését. Szívesen fogadjuk azokat a holmikat, melyektől csak azért vállnál meg, mert már nincs elég hely, vagy van helyette korszerűbb, csinosabb. Ezek a dolgok mind új célt nyerhetnek egy olyan családban, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy az áruházak polcairól válogassanak.