Kapcsolat

A COVID19 koronavírus okozta járványra való tekintettel, a klienseink és munkatársaink egészsége védelmében a MAZS Alapítvány számos óvintézkedést vezetett be. Az óvintézkedések betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy a szolgáltatások a megszokott módon működjenek. Az elmúlt hónapok alatt bevezetett szolgáltatásokra vonatkozó eljárási rend egyelőre nem változik. Ez leginkább a személyes ügyfélfogadást érinti, amely továbbra is szünetel.

A MAZS Alapítvány Holokauszt Túlélőket Támogató Programjának szociális munkásai telefonon érhetők el, míg az ápolási-, gondozási és egyéb szolgáltatások a megszokott módon zajlanak. 

A Jaffe Zsidó Családsegítő családgondozói is többnyire home-office-ból dolgoznak, ám ezen felül folyamatosan végzik a családlátogatásokat. A családgondozókkal való kapcsolatfelvétel ezidő alatt telefonon illetve emailben történik.

A Narancsliget Adományközpont határozatlan ideig zárva tart. Amint az egészségügyi helyzet lehetővé teszi, ismét megnyitjuk a Narancsligetet, és újraindul a tárgyi adományok befogadása. Addig a Facebook oldalunkon lehet kapcsolattba lépni velünk itt: Narancsliget Adományközpont Facebook oldala.

JCC Budapest – Bálint Ház személyes találkozásokat igénylő programjai is határozatlan ideig felfüggesztésre kerültek a járvány miatt. A programok átkerültek az online térbe, és a közösségi ház facebook oldalán zajlanak. A programokat itt lehet elérni: JCC Budapest – Bálint Ház Facebook oldala.

Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány

Székhelye: 1075 Budapest, Síp u. 12.
E-mail: mazsa@mazs.hu
Telefon: +36 1 888 9400
Itt vagyunk a térképen