A COVID koronavírus okozta járványhelyzet miatt a MAZS Alapítvány programjainak személyes ügyfélfogadásai átmenetileg szünetelnek: szociális munkásainkat és családgondozóinkat telefonon és emailben lehet elérni. Ápolási és gondozási szolgáltatásait az Alapítvány zavartalanul folytatja.

Közösségi Támogatás: közösségi és szabadidős programok

Szülők Iskolája

A Szülők Iskolája elnevezési programunkon önsegítő és önfejlesztő beszélgetéseket és foglalkozásokat tartunk szakemberek bevonásával. A COVID19 koronavírus járvány ideje alatt a program átkerült az on-line térbe, a résztvevők egy zárt Facebook csoportot hoztak létre.

Gyermekek nyári táboroztatása

Szarvasi Nemzetközi Zsidó Ifjúsági Tábor: Szociális alapon hozzájárulunk a gyermekek nyári táborozásához.

Balatonfüredi családi tábor: Szociális alapon hozzájárulunk a családok üdüléséhez melynek a MAZSIHISZ Balatonfüredi üdülője ad helyszínt

Zsidó hagyományok ápolása

A JCC Budapest – Bálint Házzal és a Budapesti Zsidó Hitközség különböző körzeteivel együttműködve rendszeresen szervezünk a zsidó vallási ünnepekhez kapcsolódó családi programokat támogatott családjaink részére.

Hanukai Csodavárók

A Lauder Javne Iskola diákjai és családjai egy nagyon különleges kezdeményezésben vesznek részt évről-évre. A Hanukai Csodavárók programját az iskola Micve Csoportja dolgozta ki, melynek célja, hogy örömet okozzanak a nehezebb sorsú zsidó családoknak az ünnep alkalmából. A nagylelkű ötletnek köszönhetően több mint 50 JAFFE által támogatott család kap hanukára bőkezű, személyre szabott, különleges ajándékcsomagot.