Adományozás

  A zsidó közösségben a segítségnyújtásnak és a jótékonykodásnak hagyományosan fontos szerepe van, mindig kiemelt figyelmet és energiát fordított a rászorultak támogatására.

  Ezen az oldalon keresztük adományokat gyűjtünk a Jaffe Zsidó Családsegítő Szolgálat által támogatott 150 család közül a legnehezebb körülmények között élő 50 család megsegítésére. Ezek a családok olyan anyagi vagy családi körülmények között nevelik gyerekeiket, ami szükségessé teszi a közösség támogatását.

  Ezért kérjük Önöket, hogy ha módjukban áll, segítsenek nekik. Néhány ezer forint átutalásával tehetnek azért, hogy azok a családok, akik lakhatásukkal összefüggő nehéz helyzetbe kerültek, meg tudjanak oldani egy hirtelen szükségszerűvé vált korszerűsítést vagy ki tudjanak fizetni egy közüzemi adósságot. Néhány ezer forint átutalásával azoknak a családoknak is tudnak segíteni, akik gondot okoz a speciális nevelési igényű gyermekük fejlesztésének finanszírozása, illetve ahol a családi körülmények váratlan változása miatt veszélybe kerül a gyerekek anyagi biztonsága.

  Gyakran az életminőségüket közvetlenül befolyásoló tárgyi feltételek hiánya is megnehezíti a mindennapokat, ezért a háztartásban szükséges komfort megszerzésében is szeretnénk ezen a felületen keresztül segíteni az általunk támogatott családoknak.

  Jelenleg 3 családnak lenne nagy szüksége a következő elektronikai cikkekre:

  • mikrohullámú sütő

  • mosógép

  • hűtő

  Amennyiben Önnek van használható állapotban lévő, gyerekes háztartásba jó szívvel adományozható ilyen elektronikai cikke, kérjük, keressen minket:
  Adományozási kapcsolattartó: Lőwy Judit, lowy.judit@mazs.hu, +36 30 905 1730

  Amennyiben pénzügyi adománnyal szeretné segíteni a Jaffe Zsidó Családsegítő munkáját, kérjük, itt tegye meg:

  1. Hogyan juttatja el az adományt?*

  Kérjük, az alábbi választások valamelyikébe kattintson bele. Amennyiben az online kártyás fizetési módszert választja, kattintás után egy olyan oldalt fog látni, melynek segítségével a választott összeget Barion rendszeren keresztül, könnyített módon tudja elutalni számunkra.

  Online kártyás fizetésselPostai útonBanki átutalással
  Amennyiben a banki átutalással való támogatást választja, kérjük, adományát a következő bankszámla számra küldje:
  MAZS Alapítvány 10800021-20000001-09199036

  2. Az adományozásra szánt összeg

  Kérjük, kattintson a felajánlott összegre, és a Barion rendszerén keresztül tudja elutalni adományát. Köszönjük!

  2. Az adományozásra szánt összeg*

  2 000 Ft5 000 Ft10 000 FtHa más összeget ajánlana fel, adja meg itt az összeget:

  3. Adományozó adatai

  Az adományozó:

  Ön szeretne névtelen maradni?
  igennem

  Kérjük, csak abban az esetben adja meg e-mail címét, amennyiben hozzájárul ahhoz, hogy hírlevelet és programtájékoztatót küldjünk Önnek. Ez esetben kérjük, az alábbi két mezőt pipálja be!
  Amennyiben Ön nem kíván ilyen jellegű üzeneteket kapni tőlünk, úgy ezt a részt hagyja üresen. Felhívjuk figyelmét arra, hogy Ön választhatja a névtelenséget is.


  4. Üzenne is nekünk?

  Adományát köszönjük!